10 Aralık 2011

Gözlerim Yollarda NASA'yı Bekler Oldum!


Bazen elime diğer elimi almış, onu can hıraş incelerken buluyorum kendimi! Parmak uçlarıma bakıyor da bakıyorum… Bir şey aradığım yok inceliyorum sadece. İncelerken yüzümde bi memnuniyetsizlik, bi ‘bu ne la!’ tavırları filan. Sonra ayaklarıma filanda bakıyorum arada… Karar veremiyorum güzel mi çirkin mi! Ya da neye göre güzel, kime göre çirkin? Ama zaten kimini, nesini geçtim hiçbi zamanda umrumda olmamıştır bu insanların ‘aha bu güzel!’, ‘yok la bu çok çirkin!’ diye düşünüp durmaca, sormaca, söylemeceleri falan filan…
Hani ben ki upuzun saçlarıma hayran olan onca insanın bu beğenilerinin kulağına ‘tınn’ sesini verip geçip sonra da sırf bi değişiklik bi manyaklık olsun diye yıllardır milim kısalsa depresyona girdiğim o caaanım saçlarımı kıpkısa kestirmiş insanım!!!
Neyse bu saç muhabbetini uzatıp ne kadar beyinsiz olduğumu, güzellik konusunda ne derece ölçütsüz bencil bi dengesiz olduğumu ispatlamaya gerek yok sanırım :) Tamam biraz kafayı yemişliğim var ama napiiim ki! Kendimi böyle kabullenmeyi bildim ben. Hatta bazen ‘Allaaam ben ne kadar çirkinim, NASA gelse evi bassa ‘seni insan dışı bi yaratık olarak incelemek için kobay mobay yapmaya karar verdik hadi kak gidiyoz cızzt bızzt’ diye alsa götürse ‘cık aman durun götürmeyin’ demem valla!
Öyle hissediyorum….!
Bazen de aynada gördüğüm suretin Adriana Lima’nın az buçuk yandan yemişli kız kardeşi olabileceğine inanasım geliyo!
Tamam tamam espri konusunda yetenek denen şeyden biraz, az biraz var yani bende. Yok değil! Komik kızım evelallah :) Ama doz aşımı olunca çok çekilmez oluyo bu insanların narsistlik halleri dimi!
İvett farkındayım, çokta mütevazıyim…
Deydey dıley ah dili leeeeey….!     

3 yorum:

Selim dedi ki...

Yakındır gelmeleri merak etme, uygun bir anı bekliyorlardır.

Kral Kelebeği dedi ki...

sürekli heran uygun olduğum çağrısını gönderiyorum ama halen beklemedeyim cızzt bızztt :)

eglenceneredebizorada dedi ki...

=)

Yorum Gönder