11 Şubat 2012

Sinir küpü olmuş insanlardan kurtulmanın tek yolu;Damper!

Sinir hücrelerine çabucak yenik düşen insanlar; ‘Hepinizin ayağına taşlar, kayalar bağlayıp damperli bi kamyonun arkasına yükleyip sonrada kamyonu deniz kenarına yanaştırıp damperi büyük bir zevkle açarak arkayı boşaltmak istiyorum, dibine dibine denizin..!..
Şu üç günlük dünyada ne gerek var acaba sinir, strese! En ufak bi kıvılcım parçasından ateşler yakıp alevler yükseltmek, toz konduramadığı ufak beynine laf gelince kıyametler kopartmak, öfkesi gözlerinden fışkıran, bakışlarıyla yeri göğü delebilecek nitelikte sinirli olan, hilesi, iğnesi bi bişeyleri habire ona buna batıp duran insanlaaaaaaaaaaaarr; bizden uzak, cehennemin dibine yakın olun emiiiiiiiiiiiii!!!
Biri bi laf uydurmuş ‘şeytanınız bol olsun’ demiş bunlarda bu lafı çok üstlerine alınmış hatta öyle bi benimsemişler ki şeytan kılığında kime çatsam, kime höykürsem, kimin kafasına bişey fırlatsam, şu yere göğe sığdıramadığım sinir hücresi bombalarımı kimin üzerinde patlatsam diye dolanıp duruyolar. Aman diyorum gözünden, göbeğinden dumanlar çıkan birilerini görürseniz değil ona şöyle bir bakmak, arkanızı döndüğünüz gibi topuk!..

Hayır bide bu insanlar ‘mazeretim var asabiyim ben’ şarkısını bile üstlenemezler çünkü mazereti olan her insanda vardır biraz asabilik, bi anlık sinirlenme, stres durumu.. Benim lafım tüm hayatını sinirli bir duruş içerisine sığdırmış olanlara! Ne gerek varsa sanki ota b.ka kızıp, her halttan kendine bi sinir hücresi biçmeye.. Hiç ama hiç anlam veremem birine sinirlendiğinde onun kafasına eline geçen ilk objeyi fırlatanlara! Her ne için kızarsam kızıyım sinirimi bile kendi içimde özütüp, yaşayan bi insan olarak en fazla orayı burayı pekte zarar vermiycek şekilde tekmeleyerek, yastık yumruklayarak, ağlayıp, zırlayıp avazım çıktığı kadar bağırarak, böğürerek filan söndürmeye çalışırım sinirden oluşmuş lanet ateş topumu! Ki zaten bu durumda vereceğim zararda en fazla kendime olur ve bundanda kime ne!
Neyse işte lafı fazla uzatıp bu duruma sinirlenme halimi bilgisayarın klavyesinden çıkarmaya gerek yok diyeceğim o ki: uzak durun arkadaş böyle iradesiz iki sinir hücresine yenilen insanlardan.. bırakın kendi başlarını yesinler bizde kurtulalım onlarda..! Ya da en başında dediğim gibi kesin çözüm yolu olan damperi kullanalım. Siz damperli kamyonu bulun gelin, gerisine;
'Garışma bendeeeeeeeee!' :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder